yogalokal kitekalle

Hatha 1 / Soft , 75 minuter kurs 8 veckor, start v3

75 minuters lugn men fysisk Yoga där vi ”väcker” vår inre styrka och hittar alla viktiga muskler, passar dig som inte tror du kan Yoga, dig som är stel eller för dig som vill ha en ordentlig grund för din Yoga. 

Allt eftersom kursen framskrider kommer vi avancera något från liggande till lite mer stående positioner. Du utgår alltid från din egen dagsform. Vi kommer jobba med fokus på alignment, dvs hur vi placerar kroppen i förhållande till andra delar av kroppen.  Yoga formen har sin grund i Iyengar Yoga och är Anusara inspirerad, när vi gör rörelserna får vi en djupare förståelse för kroppens mekanik, vad vi gör och hur kroppen svarar på rörelserna. I Yogan kommer vi åt alla små muskler som annars kan vara svåra att ”hitta”. Vi tränar vår balans, smidighet och inte minst vår mentala styrka.

Instruktör: Evelyn Kalmér

Kurs: 8 veckor, v3-11, med uppehåll v7, Tisdagar kl.18-19.15

Pris: 1280kr för 8 ggr

Plats: KiteKalles Yogarum på Stationsgatan 58, Halmstad, Öppnar 20 minuter innan, kom gärna en stund innan och ”landa” lite. Har du egen matta ta med den annars finns några mattor att låna, tag med tröja eller filt till avslappningen.

Anmälan och frågor: evelyn.kalmer@live.se – 070-884 09 87

Om yogainstruktören

Älskar när de fysiska rörelserna får mig att jobba hårt i fullständig mental närvaro, det är det vi gör när vi är på yogamattan. Jag har en 200 RYT Iyengar Yoga utbildning ( 200h utbildning i Asana, Pranayama, alignment anatomi, filosofi och pedagogik ), flera Work shops med fördjupande kurser i Yoga, 35h filosofi och vill ständigt utvecklas i min roll och få ny inspiration.

Njuter av att se mina ”Yogisar” hitta sig själva och sin inre styrka på Yogamattan.

Utövar min egen Yoga ofta och gärna SUPYoga, när vi flyter på vattnet. Älskar att vara i naturen gärna på min SUP på såväl åar, lugna sjöar eller havet men också gärna på en våg när tillfälle ges.