fbpx

KITEKALLE.

est. 2009

KITEKURSER


KITEKALLE driver certifierade kiteskolor i Göteborg, Halmstad och Falkenberg. Våra instruktörer är utbildade enligt IKO eller KSA och vi lägger stort fokus på säkerhet i våra kitekurser. I kiteskolorna använder vi till största del de säkraste kites:en på marknaden med 5:e lina såsom North kites och Flysurfer. Läs mer under kitelänken.

Vi har baser i Halmstad, Ugglarp, Göteborg och Öland. I Halmstad samarbetar vi med Villa Surf Garden där bor du bekvämt med bastu, pool och SPA och bäst av allt endast 700 m från vår kitestrand i Ugglarp.


STAND UP PADDLING

SUP


SUP-Äventyr, SUP-Yoga, SUP-Fitness, SUP-Uthyrning, SUP-Försäljning, Företags event

SUP är både en motionssport och en upplevelseaktivitet. Det är en relativt ny sport i Sverige på stark frammarsch. Du står på en lång surfbräda och paddlar dig fram. Paddla ut i naturen för att utforska sjöar och forsar eller surfa bland vågor och dyningar längs stranden.

BUTIK I HALMSTAD & WEBBSHOP


I butiken och på webbshoppen finner du allt du behöver för kitesurfing, vågsurfing, SUP och andra vattensporter.

Vi är återförsäljare för North, ION, Flysurfer, Suesias, Ride Engine, BIC, KONAONE, Ainsworth paddlar, Houdini Sportswear, Varg, Waxx, Olukai, Dirty Dog, Dr Tuba, Gibbon slacklines med mera.

Vi har även ett stort utbud av beachwear, shorts, bikinis, flipflops, balanslinor, filmer, solglasögon, simdräkter plus massor av begagnat som kan vara värt att kolla in.

Stationsgatan 58 i Halmstad
Under vintern gäller tidsbokning för butiken på Stationsgatan.

Du når oss på 035-21 22 23

Förfrågningar och beställningar görs enklast via info@kitekalle.com