SUP-ÄVENTYR Fylleån, Halmstad

Turen är helt fantastisk och det är svårt att tro att man verkligen är i Sverige då det är lite djungelkänsla på en stor del av turen. Start i Snöstorp, ombyte till våtdräkt och därefter en kort instruktion. Sen paddlar ni ca 1,5 timma genom Fylleån. Vi hämtar er och kör er tillbaka.

Pris: 300 per person (dräkt o skor vid behov, pris 100:-)

SUP-ÄVENTYR Göteborg

Start i Jonsered, ombyte till våtdräkt och därefter en kort instruktion. Sen paddlar ni ca 1,5 timma genom Säveån. Vi hämtar er och kör er tillbaka.
Pris: 595 per person (all utrustning ingår)

SUP-NISSAN (från Laxön till Söderfamiljen med efterföljande lunch) 

Start vid Laxön, ombyte till våtdräkt och därefter en kort instruktion. Sen paddlar ni ca 1 timma genom Halmstad city ut mot havet. Välj mellan MEGASUP med upp till 8 personer på varje SUP eller singelpaddla på varsin SUP.
Pris: 300 per person
Pris inklusive lunch på Söderfamiljen: 450 per person
Dräkt o skor vid behov, pris 100:-

CHAMPAGNEPROVNING + SUP NISSAN 

Start vid Laxön, ombyte till våtdräkt och därefter en kort instruktion. Sen paddlar ni ca 30-45 min in till Halmstad city alternativt ut mot havet och vänder tillbaka. Vi lägger till vid A Litte Party, Sveriges Champagnebar nr 1, där Magnus Fritzell (AKA Champagnekungen) bjuder på en champagneprovning. Antingen avslutar ni där eller paddlar ni tillbaka till Laxön eller ut mot havet/Söderfamiljen. Välj mellan MEGASUP med upp till 8 personer på varje SUP eller singelpaddla på varsin SUP.
Priser:
SUP + champagneprovning 450:- per person
SUP + champagenprovning  + middag på Söderfamiljen: 650 per person
Dräkt o skor vid behov, pris 100:-

SUP-RACE 

Vi anordnar ett SUP-race på valfri plats. Vi lägger en kort tävlingsbana där alla får möta alla därefter kör vi en B-final och en A-final.Tidsåtgång ca 2-3 timmar.
Pris: 300 per person (dräkt o skor vid behov, pris 100:-)
Transporter tillkommer med 45 kr milen

MEGASUP-RACE (4-7 personer per MEGASUP)

Vi anordnar ett MEGASUP-RACE på valfri plats. Vi lägger en kort tävlingsbana där alla lag får möta varandra. Minst 4 personer per lag. Lagen turas om att tävla mot varandra därefter kör vi en B-final och en A-final.

Tidsåtgång ca 2-3 timmar.
Antal personer: 6 eller fler
Pris: 300 per person (dräkt o skor vid behov, pris 100:-)
Transporter tillkommer med 45 kr milen

BARNKALAS

Vi samlas på lämplig plats och alla barn får varisn dräkt o flytväst. Vi byter om till våtdräkt och därefter ger vis oss på vattnet och leker. Välj mellan MEGASUP med upp till 10 barn på varje SUP eller paddla varsin SUP.

Pris: 200 per person (all utrustning ingår)
Tidsåtgång ca 1-2 timmar.

MAT

Om ni vill äta i samband någon av aktiviteterna så kan vi ordna mat och dryck från det enklaste till en högklassig supé.

EN SMAK AV NISSAN – Strandhugg på Halmstads bästa krogar längs med Nissan

Start vid Laxön, ombyte till våtdräkt vid behov och därefter en kort instruktion. Sen paddlar ni mot Halmstad city och gör Strandhugg på någon av följande krogar: A Litte Party – Sveriges Champagnebar nr 1, Zigges, Söderfamiljen, Tillsammans och (ej bestämt). Ni bjuds på en enklare bit mat samt något gott att dricka till. Därefter paddlar ni tillbaka till Laxön. Välj mellan MEGASUP med upp till 8 personer på varje SUP eller singelpaddla på varsin SUP. Tid ca 2-3 timmar, om ni inte vill paddla tillbaka så hämtar vi SUP:arna på Söderfamiljen.
Priser:
3 strandhugg 499:- per person
5 strandhugg 699:- per person
Hämtning av SUP på Söderfamiljen 50:- per person
Dräkt o skor vid behov, pris 100:-

SUPYOGA

SUPYOGA (Stand up paddle yoga) är en vanlig yogaklass som hålls ute på vattnet på en SUP bräda. Det finns inga positioner som inte görs på vattnet och det handlar mycket om balans.
Pris: 150 kr per person
Dräkt o skor vid behov, pris 100:-

KITESURFINGKURS – från prova på till komplett kurs

Under denna aktivitet får ni testa och träna på olika moment för att få en inblick i vad kitesurfing är. Vi börjar med ett kort teoripass, därefter får ni lära er att styra små drakar på land. När vi känner att ni är redo så fortsätter kursen med övningar på vattnet med större drakar och avslutningsvis så får ni prova att komma upp och surfa iväg med en bräda. Vi kan anpassa kursen efter era önskemål men räkna med minst två timmar.

Pris: 500 kr/timma och person, (all utrustning ingår)

VÅGSURFINGKURS – från prova på till komplett kurs (2-3 timmar)

Under denna aktivitet får ni testa och träna på olika moment för att få en inblick i vad vågsurfing är. Vi börjar med ett kort teoripass, därefter får ni träna att paddla och komma upp på brädan på land. När vi känner att ni är redo så fortsätter kursen med övningar på vattnet. Vi kan anpassa kursen efter era önskemål men räkna med minst två timmar.

Pris: 1000 kr/person, (all utrustning ingår)