Halmstad

Kitesurf, SUP, vågsurf, SUP-yoga, cykling, kajak & äventyr

Halmstad

Det var i Halmstad som allt startade en gång. Närmare bestämt 2009 när Kalle Svensson grundade KITEKALLE. Då bestod verksamheten av kitekurser och en butik, i dag erbjuder vi en mängd olika aktiviteter. Halmstad ligger på västkusten mellan Malmö och Göteborg och har hela 45 kilometer badvänlig kust. Närheten till naturen här i Halmstad är en fantastisk tillgång, det finns gott om bra spots för kitesurfing, åar med vacker omgivande natur som passar perfekt till SUP-äventyr och så klart skogen och stranden som erbjuder riktigt bra miljö för fatbike och MTB.

I Halmstad erbjuder vi bland annat SUP-äventyr i Fylleån, kitekurser på flera olika spots samt fatbike-äventyr längs Prins Bertils stig. I Halmstad hittar du även vår flaggskeppsbutik med ett brett sortiment av utrustning och kläder för både kite-och vågsurf samt SUP.

Sedan starten har vi genomfört fler än 15 000 SUP-äventyr, 1 500 kitekurser samt anordnat en rad event för både företag och privatpersoner. På KITEKALLE löser vi det mesta, hör av dig så ser vi till att du kommer ut på äventyr.

info@kitekalle.se 035– 21 22 23

img
Stationsgatan 64 i Halmstad
ÖPPETTIDER:

Off season
– tis & fre 12-17
- lör 10-13
– eller efter överenskommelse (bokad tid)

Du når oss på 035-21 22 23 / info@kitekalle.se